We helpen u met

Wilt u uw woning op hoog niveau laten afwerken? Met ons veelzijdige team nemen we alles uit handen. Van stuc tot saus. Van wand tot plafond. En van binnen tot buiten. Met oog voor detail geven we uw woning karakter.

Dit doen we

We beheersen allerlei specialismen:

Zo werken we

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Zo gaan we te werk:

1. Eerst komen we langs om uw woning te bekijken. We meten de ruimtes in, verzamelen technische informatie en luisteren naar uw wensen. Moet de woning nog gebouwd worden, dan gebruiken we de tekeningen van de architect.

2. We maken een offerte. Deze offerte ontvangt u binnen twee weken na ons bezoek. Ook reserveren we alvast ruimte in onze planning. Gaat u akkoord met de offerte, dan plannen we de opdracht definitief in.

3. Kunnen we door omstandigheden niet op het afgesproken moment aan de slag? Dan plannen we een nieuwe datum. Indien nodig nemen we contact op met de andere bouwpartijen. Dit om alle werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen.

4. Zijn we klaar, dan volgt de officiële oplevering. Naast de uitvoerder zijn hierbij vaak een aantal medewerkers aanwezig die aan het project hebben meegewerkt. U wordt rondgeleid, krijgt uitleg en kunt vragen stellen.