Over ons

Leusink Wand- en Plafondafwerking is een allround stukadoor- en schildersbedrijf uit IJsselmuiden. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en wordt geleid door ons, Henri Leusink en Mirjam van den Berg. Van de complete afwerking van een nieuwbouwwoning tot de renovatie van een keuken, met een team van ruim dertig vakmensen maken we van ieder huis een thuis.

We werken met een sterk team

Onze ervaren vakmensen houden van hun werk. Ze beheersen allerlei specialismen. Hun kennis passen ze toe in de praktijk én geven ze door aan de volgende generatie. Door onze medewerkers zelf op te leiden, investeren we in een sterk team. En beschikken we over de kracht om elke dag op hoog niveau te presteren.

Plezier staat voorop

We werken zorgvuldig, denken vooruit en durven te doen. Op basis daarvan komen we ver. Door ons te blijven ontwikkelen, zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround stukadoor- en schildersbedrijf. Plezier staat daarbij voorop. Het resultaat is namelijk nóg mooier als iedereen met een positief gevoel op het project terugkijkt.