Stukadoor

Woont u in de regio van IJsselmuiden en bent u op zoek naar een ervaren stukadoor? Dan helpt stukadoorsbedrijf Leusinkstuc u graag! Wij helpen u onder andere bij het stucen van muren en plafonds, sausen, spuiten en restaureren. Zowel binnens- als buitenshuis. Voor de mooiste eindresultaten en snelle oplossingen gaat u naar Leusink wand- en plafondafwerking. Gegarandeerd de beste stukadoors!

Uw muur laten stucen door Leusinkstuc

Wanneer u een strakke wand of strak plafond wilt, kunt het beste kiezen voor een stukadoor. Een goed afgewerkt stuk stucwerk is vrij van oneffenheden en zorgt voor een egale en prachtige basis. Op die manier is uw muur direct klaar voor een likje verf of een leuk behang. Laat u het liever bij alleen een stuk stucwerk? Dat kan natuurlijk ook. Doordat stucen in kleur ook mogelijk is, kunt u direct een sfeervol tintje meegeven aan uw woning.

Wat kan ons stucadoorsbedrijf voor u betekenen?

Wanneer u uw muren wilt laten stucen, sturen wij graag een stukadoor bij u langs. Ons stukadoorsbedrijf stelt onze diensten ter beschikking voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dus, moeten uw wanden en plafonds goed afgewerkt zijn voor bijvoorbeeld het plaatsen van behang of een andere vorm van afwerking? Dan komen wij graag bij u langs om vrijblijvend de vele mogelijkheden te bespreken. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tal van andere diensten zoals spuitwerk, sauswerk, restauratie, buitengevels en Beton Ciré.

Beton Ciré

Houdt u van een stoere en industriële uitstraling in huis? Dan moet u zeker kennis maken met de Beton Ciré mogelijkheden van onze stukadoors. Vandaag de dag is de betonlook namelijk een veelgevraagde afwerking in o.a. wc’s, badkamers en keukens. Maar zeker ook in zowel woon- als slaapkamers. Beton Ciré is namelijk dé trend van dit moment.

Het fijne aan dit materiaal is dat het kan worden toegepast op zowel wanden als vloeren. Bovendien is het ook geschikt voor in vochtige ruimtes. En heeft u momenteel tegels in de wc? In de meeste gevallen kan het daar gewoon overheen. Een aantal andere voordelen leest u hier:

  • Geen onderhoud nodig;
  • watervast;
  • gaat jarenlang mee;
  • slijtvast;
  • naadloos;
  • mogelijk op praktisch iedere ondergrond.

Benieuwd hoe Beton Ciré eruit ziet? Neem dan een kijkje bij onze projecten en aanschouw het prachtige werk van onze stukadoors!

Stukadoor nodig? Bel stukadoorsbedrijf Leusinkstuc!

Weten wat Leusink wand en plafond afwerking voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op of maak vrijblijvend een afspraak. Bellen kan naar (038) 332 13 53 of stuur een e-mail naar info@leusinkstuc.nl. Samen bespreken we uw wensen én de mogelijkheden. Voor de meest vakkundige stukadoors nabij Genemuiden, EmmeloordDrontenZwolle of Kampen gaat u naar Leusinkstuc!