Wand- en Plafondafwerking
Sfeervolle aankleding van uw huis

Wat klanten zeggen op Google Reviews

"Onlangs is bij ons een deel van de bovenverdieping gestuct. Hier en daar een uitdaging ivm een dakkapel, een nis voor een kast en de aansluiting op het al bestaande stucwerk. De medewerker van Leusink heeft dit allemaal erg netjes aangepakt, het ziet er fantastisch uit.
Ook het contact met betrekking tot offerte en planning, en het ter plekke opnemen van het werk verloopt allemaal netjes en vlot. Je kunt merken dat dit een ervaren organisatie is. Mooi om te zien!
Bedankt voor jullie inzet."
Erik Fien
"Super te spreken over het werk wat ze hebben geleverd. De wanden super mooi afgewerkt. Geeft je ook advies over hoe je het beste het kunt afwerken. Makkelijk te benaderen. Professioneel Bedrijf."
Tom

Leusink Wand- en Plafondafwerking

Uw stukadoor in IJsselmuiden en omgeving

Leusink Wand- en Plafondafwerking is dé stukadoor in IJsselmuiden en omgeving en maakt van uw huis een thuis. Van een nieuwe villa in de binnenstad tot een monumentale boerderij in het buitengebied, met ons veelzijdige team kunnen we de volledige afwerking van elke woning verzorgen. Door een creatieve blik te combineren met technische kennis, zetten we ons in voor het beste resultaat. 

Samen met u

Of het nu gaat om een strakke buitengevel, een stijlvolle badkamer of een sfeervolle zithoek, een woning afwerken doen we samen. Met onze vakmensen, maar ook met u. We kunnen van uw huis namelijk pas een thuis maken als we uw wensen kennen.

De beste kwaliteit

Bij Leusink Wand- en Plafondafwerking hechten we als stukadoor in IJsselmuiden veel waarde aan kwaliteit. Wij streven naar het afleveren van vakwerk en daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen. Bovendien zijn al onze stukadoors in IJsselmuiden en omgeving gediplomeerd en hebben zij jarenlange ervaring in het vak. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Wilt u uw woning laten afwerken door een professionele stukadoor in IJsselmuiden? Neem dan contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.